Köpvillkor

Det är enkelt, roligt och tydligt att handla hos Presentaffaren.se! Så här funkar det!

Frakter

Presentaffaren.se levererar normalt ditt paket inom 1-3 arbetsdagar i hela landet. Om sändningen sker med lantbrevbärare får man räkna med ytterligare 1-2 dagar. Om varan råkar vara en beställningsvara får man räkna med ytterligare några dagar, i så fall hör vi av oss och kollar med dig så att det är OK!

Returer
Presentaffaren.se står självklart för returkostnaden om varan är defekt eller om vi packat fel. Om du utnyttjar din ångerrätt ska du sända varan till oss.

Adress för returer är:

Presentaffaren.se / MJOS AB
Spikgatan 3
235 32 Vellinge

Köpvillkor

Priser och betalning
Priserna anges inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Kampanjkoder eller rabatter kan inte kombineras med andra kampanjkoder till rabatter, endast en kampanj/rabatt per köp.

Din vara levereras tillsammans med en faktura från oss, fakturan har 20 dagars kredittid.

Ångerrätt
Du har alltid 30 dagars in ångerrätt när du handlar hos Presentaffaren.se. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Du har inte ångerrätt om varan har använts eller skadats på något sätt efter att den mottagits.

När du utnyttjat din ångerrätt
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Återbetalning
Om du utnyttjat din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan så snart som möjligt, oftast inom ett par dagar från den dag då vi fick varan i retur.

Integritet & personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt ta få del av den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.